diumenge, 7 de març del 2010

Caminada per valents. - Transequia 2010

Avui hem fet la Transequia Balsareny - Manresa....bé, nosaltres ens hem quedat a la tercera etapa, després de 12km caminats dels 27 que té la passejada (tota una "fita"). Feia temps que coneguts de Manresa me la recomanaven, i ara que sembla que la nostra experència in loft s'acaba, era el moment de participar en aquesta megatrobada popular que aplega més de 7000 persones de tota Catalunya i que, pel que hem sabut, està organitzada per només 6 persones i una munió de voluntaris que varia any rera any.
Un cop més, hem quedat sorpresos de la capacitat de mobilització del Bages: Hem començat matinant a l'estació de busos de Manresa amb cafè per tots. El primer detall que dona una pista de la organització necessaria: Trailers sencers portant les bicicletes dels ciclistes que pugen en bus fins a Balsareny. Increible.
Un cop a Balsareny, butifarrada amb bon vi i.a caminar entre camps, vegetació de ribera, mines de sal, vies de tren, algun tram de paissatge industrial, però sempre al costat del canal de la sèquia del s.XIVque veníem a homenatjar.
El nostre error: Havíem entès que podíem tornar des de qualsevol dels checkpoints que hem anat passant en bus...però sembla ser que no, i que només ho havíem entès així nosaltres i una iaia que, pel que hem sabut més tard, cada any està amb la mateixa història del "ah, i no em pot baixar algú? és que no puc més".
Resultat, la "organització" ens ha portat a casa...a la nostra edat. Bien!
Però bé està, el que bé acaba, així que hem homenetjat la nostra "eroica" caminada amb un bon àpat a La Cuina i una becaina d'un parell d'horetes.Sense paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada