dimarts, 29 de desembre del 2009

Busquem gent sensible


Viure en un loft és compartir. És viure en un espai on pots crear una estança particular a qualsevol racó per mitjà d'un moble, un complement o un punt de llum.
El nostre loft és pràctic perquè té una cuina i dos banys segregats. La resta de la vivenda està pensada i decorada perquè tot i res destaqui, perquè cada angle sigui capaç de proporcionar-te una experiència especial.


Res ens ha inspirat més que saber el munt de possibilitats que tenia aquest pis a l’hora de crear els nostres ambients. Res estava escrit en un espai tan obert, perfectament distrubuit. Els nostres dubtes inicials s'han convertit en el luxe d'un pis on tots les habitacions tenen més 100 m2. I per si no fós poc, els més de 6 metres d’alçada i els finestrals orientats a Montserrat aporten la llum necessària per fer d'estar a casa, un plaer irrenunciable.
El nostre loft està en venda perquè marxem a viure a una altra ciutat, una ciutat on ens està costant Déu i ajuda trobar un lloc com aquest. Però esperem aconseguir-ho, com també esperem trobar persones sensibles que sàpiguen entendre les bondats d'aquest indret únic i, pel que estem veient, irrepetible. Si busques pis i vols venir a viure l'experiència d'un loft en primera persona, escriu-nos i et convidem a un cafè. loftamanresa@gmail.com
T'hi veus?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada