diumenge, 21 de febrer del 2010

Tardes de cine

Tarda perfecte: Consultar la cartellera i veure que precisament la peli d'estrena que volem veure la donen a l'Atlàntida; el cine del barri.
De fet a Manresa també tenim un multisales en un centre comercial dels afores (Bages Centre), amb el seu McDonalds, Decathlon, Carrefour, i altres coses que fan que Manresa tingui aquella part necessaria per ser considerada gran ciutat i capital de comarca.
Però, a la part de poble que encara queda, està el nostre cinema Atlàntida, al Passeig Pere III...i, el més important, al costat de casa.
  
El plantejament és sortir 15 minuts abans, culleres en mà, 5 minuts de passeig, i tenir el temps just per comprar mig kilo de gelat a l'Opencor annexe al cinema, que és la única senyal de modernitat evident que té el local.
Després, l'Atlàntida té tot el que un cinema de barri pot demanar: quiosquet de llaminadures (prohibit selfservices habitual a multisales), una mateixa persona responsable de vendre les entrades, trencar-les a l'accés, acomodar-nos i engegar la peli, i un petit grup de "teresines" que cada tarda de dissabte i diumenge s'arrepleguen per comentar la película...mentre la veuen. Entrenyables, si, pero inmutables als constants "shhhhht" que se senten durant la projecció.Qui vulgui tranquilitat i un serveis gens personalitzat, ja té el centre comercial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada